Losse training

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij zorgen ervoor dat beleving en interactie een plek krijgen in het beroepsonderwijs waardoor de kwaliteit van onderwijs verbetert. De ingang is innerlijke bewogenheid en contact.

Waar kunnen we je bij helpen?

Wij helpen docenten met het verdiepen van de pedagogische relatie met hun studenten

Z

Wil je de pedagogische relatie met studenten versterken?

Z

Wil je meer beleving in het klaslokaal?

Z

Wil je meer verbinding met je studenten?

Z

Wil je studenten uitnodigen tot meer betrokkenheid bij hun studie?

Z

Wil je minder druk ervaren tijdens het lesgeven?

Z

Wil je meer contact en interactie met je collega-docenten?

Begeleiding

In groepsverband en individueel begeleiden wij jou bij het vinden van jouw eigen innerlijk vuur (je eigen innerlijke bewogenheid).

Fysieke training

Tijdens fysieke trainingsbijeenkomsten ervaar je in het hier en nu en lijfelijk hoe je meer in contact met jezelf kunt komen. Je wordt meer bewust van je interactiestijl en de manier waarop je contact kunt beïnvloeden.

Online training

Tijdens de onlinetraining ervaar je manieren om, met gebruik van een beeldscherm, contact te benutten. Je wordt je bewust van de impact van afstand en je krijgt inzicht in de voordelen die dit met zich mee kan brengen.

Supervisie

Tijdens de supervisie kijken we naar jouw individuele vragen en hoe je jouw eigen innerlijke bewogenheid kan aanwakkeren en stimuleren. Dit zal het contact met jezelf en tussen je studenten bevorderen en je krijgt
beweging in je eigen ontwikkelproces.

Intervisie

Wij reiken een aantal intervisiemethoden aan die je kan gebruiken om in een subgroep met je peers verdiepend te kijken naar vraagstukken die voor jou spelen in het klaslokaal rondom interactie en beleving.

error: Inhoud is beschermd.