Ben je leidinggevende/manager en wil je je
verdieping in de interactie met (een) docenten(team)?

Neem contact op voor een offerte op maat

Wij helpen leidinggevenden en teamleiders met ontwikkelvragen en het creëren van een fundament waarop affectief leren mogelijk is.

Dan kunnen wij iets voor jou betekenen

Wij helpen bij het verdiepen van de interactie

Als leidinggevende of teamleider geef je leiding aan het docententeam. Om meer innerlijke bewogenheid in het onderwijs te krijgen, gaat de manager voor. Dat is tevens de bedding om vanuit kwetsbaarheid en kracht te leren. Als leidinggevende ben je het voorbeeld en je kunt jouw team op een hoger plan krijgen door in een 1 op 1 leiderschapscoaching verdieping te krijgen op onderwerpen die voor jou van belang zijn.

 

Z

Wil je het contact met je docenten versterken of verhelderen?

Z

Wil je jouw positie als leidinggevende of teamleider versterken?

Z

Wil je de beleving van veiligheid in de organisatie en het team versterken?

Z

Wil je meer openheid, transparantie en duidelijkheid in de manier waarop er wordt samengewerkt?

Z

Wil je dat er op alle functieniveaus gemakkelijker verantwoordelijkheid wordt genomen voor een gezonde en plezierige werkomgeving?

Individuele begeleiding

Wij begeleiden jou in het verhelderen van de dynamiek in het team en bij je persoonlijke ontwikkelvraag als manager. We verkennen jouw ontwikkelvraag tijdens een gesprek of we komen langs voor een observatie van jou in interactie met je docententeam en vanuit daar geven we afgestemde begeleiding. Bij de begeleiding maken we gebruik van inzichten vanuit haptonomie, systemisch werken en coaching.

Team begeleiding

Verhelderen en verdiepen van de interactiedynamiek. Hiertoe krijgt iedere deelnemer inzicht in zijn eigen stijl. De teamcultuur wordt verhelderd en waar wenselijk, versterkt of bijgestuurd.

Workshops

Op maat gemaakte workshop voor leidinggevenden en teamleiders over een specifiek onderwerp waarop jullie geprofessionaliseerd zouden willen worden.

error: Inhoud is beschermd.